baetsen1170x640

Baetsen Groep

De Baetsen-Groep zoekt oplossingen voor haar klanten op het gebied van  transport, kraanverhuur, containers, recycling, bouwstoffen, grond- en sloopwerken en kunststoffen. En dat doen zij graag op een maatschappelijk verantwoorde manier. Al sinds 1960 probeert Baetsen verder te kijken dan de traditionele technieken, om op die manier het milieu zo veel mogelijk te kunnen ontlasten.

Met deze duurzaamheidsfilosofie in het achterhoofd, heeft Baetsen Transport sinds kort een elektrisch voertuig van E-Trucks Europe in gebruik genomen. Het is voorzien van een afzetcontaineropbouw voor containers van 9m3. Deze containers worden vooral in steden gebruikt voor de opslag van bouwafval. Met dit voertuig is Baetsen in staat het binnenstedelijk transport op een duurzame manier op te lossen.

Fotogalerij

Laatste nieuws

E-Truck Baetsen

26 september 2018

Enorme kansen waterstof voor mobiliteitssector

Adwin Martens, directeur van WaterstofNet, licht in een artikel van Nederland MVO de enorme kansen van waterstof voor de mobiliteitssector toe en toont daarbij de E-Trucks van Baetsen als voorbeeld.

...

Lees verder
E-Truckseurope-3

19 maart 2018

Eerste 100% elektrische huisvuilwagen voor Amsterdam

Truckland, E-Trucks Europe en Geesinknorba hebben de eerste 100% elektrische huisvuilwagen aan de gemeente Amsterdam geleverd.

Sinds donderdag 15 maart rijdt de eerste 100% elektrische huisvuilwagen door de straten van Amsterdam. Elektrisch ...

Lees verder