citydepot1170x640

CityDepot Hasselt

CityDepot ontwikkelde een nieuwe leveringsmethode voor de stad Hasselt. Bedrijven die in de stad gevestigd zijn, laten hun goederen niet meer rechtstreeks bij hen afleveren, maar bij het distributiecentrum van CityDepot aan de rand van de stad. Vanuit dit distributiecentrum verzorgt CityDepot de levering van goederen op een slimme en duurzame manier.

Citydepot beschikt over twee cargofietsen, een elektrische bestelwagen en een kleine vrachtwagen, en sinds 19 maart jl ook over een elektrische vrachtwagen van E-Trucks Europe. Op deze manier is CityDepot in staat steeds groener, veiliger en duurzamer te kunnen werken.

Fotogalerij

Laatste nieuws

e-trucks

3 oktober 2019

E-Trucks Europe is aanwezig op vakbeurs Ecomobiel, de zakelijke beurs voor duurzame innovatie in transport en mobiliteit.

Op 8, 9 en 10 oktober 2019 vindt alweer de 11de editie plaats van de vakbeurs Ecomobiel in De Brabanthallen in Den Bosch.

De vakbeurs biedt ieder jaar praktische oplossingen om economisch en duurzaam om te gaan met mobiliteitsvra ...

Lees verder
Foto Bas 1

11 april 2019

Europese primeur in Brainportregio Eindhoven

Baetsen-Groep en Cure Afvalbeheer gaan afval inzamelen met een waterstof aangedreven inzamelvoertuig, gebouwd door E-Trucks Europe, in de regio Eindhoven. Op 11 april om 14:00 uur worden de voertuigen bij het Gemeente huis in Veldhoven gepresentee ...

Lees verder