CityDepot heeft een nieuwe duurzame leveringsmethode ontwikkeld voor de stad Hasselt

Neem contact op

CityDepot Hasselt

CityDepot heeft een nieuwe leveringsmethode ontwikkeld voor de stad Hasselt. Bedrijven die zich in de stad bevinden, laten hun goederen niet langer rechtstreeks leveren, maar eerder aan het CityDepot distributiecentrum aan de rand van de stad. Vanuit dit distributiecentrum zorgt CityDepot voor de levering van goederen op een intelligente en duurzame manier.

CityDepot heeft twee fietsen voor het vervoer van ladingen, een elektrische bestelauto en een bestelwagen en sinds 19 maart ook een elektrische bestelwagen van E-Trucks Europe. CityDepot kan zo op een steeds groenere, veiligere en duurzamere manier werken.

Fotogalerij

Technische informatie

Voertuig specificaties:

Merk:

E-Truck

Gewicht ledig voertuig:

10080kg

Motor:

Vermogen:

150kw (205pk) Nominaal

Uitvoering:

3 fase elektromotor (PEM)

Downloads

Laatste nieuws

3 oktober 2019

E-Trucks Europe is aanwezig op vakbeurs Ecomobiel, de zakelijke beurs voor duurzame innovatie in transport en mobiliteit.

Op 8, 9 en 10 oktober 2019 vindt alweer de 11de editie plaats van de vakbeurs Ecomobiel in De Brabanthallen in Den Bosch. De vakbeurs biedt ieder jaar praktische oplossingen om economisch en duurzaam om te gaan met mobiliteitsvraagstukken. Net als voorgaande jaren, bemant E-Trucks Europe dit jaar een stand, hal 6 standnummer: D.095. Tijdens … Vervolgd

Lees verder

11 april 2019

Europese primeur in Brainportregio Eindhoven

Baetsen-Groep en Cure Afvalbeheer gaan afval inzamelen met een waterstof aangedreven inzamelvoertuig, gebouwd door E-Trucks Europe, in de regio Eindhoven. Op 11 april om 14:00 uur worden de voertuigen bij het Gemeente huis in Veldhoven gepresenteerd, in aanwezigheid van de wethouders duurzaamheid van de Metropoolregio Eindhoven. Deze demonstratie is de eerste in een reeks van … Vervolgd

Lees verder