4060-130114-E-Trucks-Stad-Lommel-truck-met-oplegger-kopie

E-Trucks

De basis van een E-Truck is grotendeels gelijk aan een conventioneel dieselvoertuig. Met één grote verandering: de aandrijflijn. De conventionele dieselmotor heeft plaatsgemaakt voor een PEM elektromotor.

Deze elektromotor wordt aangedreven door energie uit het accupakket. Het accupakket van het voertuig is gemonteerd aan de linker- en rechterzijde van het chassis. Door het vervallen van een aantal componenten, kunnen wij op deze plaats voldoende ruimte creëren voor het accupakket.

De gehele aandrijflijn van het voertuig is gelijk aan het conventionele voertuig. Met als groot voordeel, dat het onderhoud aan uw voertuig geheel kan worden uitgevoerd door uw dealer. E-Trucks Europe verzorgt het onderhoud aan het elektronisch gedeelte van uw voertuig.

Door de geringe aanpassingen in het voertuig is het mogelijk om uw kostbare opbouw te behouden. Ook kijkt E-Trucks Europe graag samen met u naar oplossingen voor het verlagen van het energieverbruik van de opbouw.

Neem voor meer informatie over duurzame transportoplossingen vrijblijvend contact op met E-Trucks Europe. Wij vertellen u graag wat uw mogelijkheden zijn.

Fotogalerij

Laatste nieuws

E-Truckseurope-3

19 maart 2018

Eerste 100% elektrische huisvuilwagen voor Amsterdam

Truckland, E-Trucks Europe en Geesinknorba hebben de eerste 100% elektrische huisvuilwagen aan de gemeente Amsterdam geleverd.

Sinds donderdag 15 maart rijdt de eerste 100% elektrische huisvuilwagen door de straten van Amsterdam. Elektrisch ...

Lees verder
E-Truckseurope 1

15 maart 2018

E-Trucks Europe levert waterstofvoorbereid voertuig aan Amsterdam

Vol trots presenteerde wethouder Choho op donderdag 15 maart de eerste waterstofvoorbereide huisvuilwagen voor Amsterdam. E-Trucks Europe produceerde deze vrachtwagen, die nu nog volledig elektrisch opereert, maar al voorbereid is om in 2019 te wo ...

Lees verder