4060-130114-E-Trucks-Stad-Lommel-truck-met-oplegger-kopie

E-Trucks

De basis van een E-Truck is grotendeels gelijk aan een conventioneel dieselvoertuig. Met één grote verandering: de aandrijflijn. De conventionele dieselmotor heeft plaatsgemaakt voor een PEM elektromotor.

Deze elektromotor wordt aangedreven door energie uit het accupakket. Het accupakket van het voertuig is gemonteerd aan de linker- en rechterzijde van het chassis. Door het vervallen van een aantal componenten, kunnen wij op deze plaats voldoende ruimte creëren voor het accupakket.

De gehele aandrijflijn van het voertuig is gelijk aan het conventionele voertuig. Met als groot voordeel, dat het onderhoud aan uw voertuig geheel kan worden uitgevoerd door uw dealer. E-Trucks Europe verzorgt het onderhoud aan het elektronisch gedeelte van uw voertuig.

Door de geringe aanpassingen in het voertuig is het mogelijk om uw kostbare opbouw te behouden. Ook kijkt E-Trucks Europe graag samen met u naar oplossingen voor het verlagen van het energieverbruik van de opbouw.

Neem voor meer informatie over duurzame transportoplossingen vrijblijvend contact op met E-Trucks Europe. Wij vertellen u graag wat uw mogelijkheden zijn.

Fotogalerij

Laatste nieuws

E-Truck Baetsen

26 september 2018

Enorme kansen waterstof voor mobiliteitssector

Adwin Martens, directeur van WaterstofNet, licht in een artikel van Nederland MVO de enorme kansen van waterstof voor de mobiliteitssector toe en toont daarbij de E-Trucks van Baetsen als voorbeeld.

...

Lees verder
E-Truckseurope-3

19 maart 2018

Eerste 100% elektrische huisvuilwagen voor Amsterdam

Truckland, E-Trucks Europe en Geesinknorba hebben de eerste 100% elektrische huisvuilwagen aan de gemeente Amsterdam geleverd.

Sinds donderdag 15 maart rijdt de eerste 100% elektrische huisvuilwagen door de straten van Amsterdam. Elektrisch ...

Lees verder