Vakbeurs Ecomobiel in AHOY Rotterdam druk bezocht

Op 7 en 8 oktober vond alweer de zesde editie plaats van de vakbeurs Ecomobiel. De vakbeurs biedt ieder jaar praktische oplossingen om economischer en duurzamer om te gaan met mobiliteitsvraagstukken. Ook E-Trucks Europe was vertegenwoordigd op de beurs met de vrachtwagen van Baetsen Transport uit Veldhoven.

Bezoekers aan de beurs konden deelnemen aan verschillende seminars, symposia en workshops. Ook was er de mogelijkheid om zelf te rijden in een aantal duurzame voertuigen. E-Trucks Europe-directeur André Beukers verzorgde samen met Petrouschka Werther (Ministerie van Infrastructuur en Milieu), Gerlof Osinga (ACV Groep) en Christ de Graaf (gemeente Breda) een seminar met als titel ‘Truck van de Toekomst: Naar een nieuwe brandstoffenmix voor afval- inzamelvoertuigen’.

Ecomobiel richt zich op bedrijven en (semi-)overheden. De vakbeurs biedt de zakelijke bezoekers zowel op als rondom de beursvloer ideeën en praktische oplossingen om economischer, maar zeker ook duurzamer om te gaan met mobiliteitsvraagstukken. Sinds 2013 is er naast Ecomobiel een nieuwe vakbeurs gelanceerd: Ecologistiek, het platform voor duurzame innovatie in transport en logistiek.

Luister naar het radio-interview met Sander Braken van E-Trucks Europe.

Bekijk de film van vakbeurs Ecomobiel.

Download hier de presentatie ‘Truck van de toekomst’